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Date Issued 06-17-02 Interpretation # 02-028 

Topic Area Increase for Relocatable Classrooms 
Code Section(s) Table 5-B, California Building Code (1998) 

Requested by 

Norcliff W. Wiley, Fire Marshal 
Salinas Fire Department 
65 West Alisal St 
Salinas, CA  93901 

 
 
Is it the intent of the State Fire Marshal to allow relocatable classrooms to be grouped 
together beyond the limitation of 9,100 square feet when the side yard(s) and/or the 
sprinkler system provisions within Section 505 of the California Building Code are 
met? 
 
Yes.  School buildings and relocatable classrooms are allowed area increases in 
accordance with Sections 504 and 505 of the California Building Code. 
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