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1. Does §907.6.1.1(1) “Class A in accordance with NFPA 72.” apply when replacing a fire alarm 
system, or portion of a system, in an existing high-rise building? 
 
§907.6.1.1(1) shall only apply to new construction of a high-rise building and does not apply to 
existing high-rise buildings.  
 
 

2. Does §907.6.1.1(2) “Enclosed in continuous metallic raceways in accordance with the 
California Electrical Code.”  apply when the local authority having jurisdiction (AHJ) allows 
“open fire alarm cable” when replacing or providing a Tenant Improvement (TI) project in 
an existing high-rise building? 

 
§907.6.1.1(2) shall only apply to new construction of a high-rise building and does not apply to 
existing high-rise buildings.  The existing electrical installation method approved by the AHJ shall 
be utilized when replacing or providing new fire alarm equipment as part of any project in an 
existing high-rise building.  In addition, NFPA 72, 2013 edition section 24.3.6 Pathway 
Survivability would not apply in an existing high-rise building. 


	California State Fire Marshal
	CODE INTERPRETATION


