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When two exits are required in Group E, Division 3 occupancies, can both exits pass 
through an intervening room? 
 
No.  Exception #4 to Section 1004.2.2 of the California Building Code (1998) 
specifies that only one required exit may pass through an adjoining or intervening 
room if the intervening room provides direct access to an exit or to a corridor.  All 
other exits must be directly to an exit or to a corridor that provides direct access 
to an exit. 


	California State Fire Marshal
	CODE INTERPRETATION
	Exit Through Intervening Rooms in Group E-3 Occupancies



